* A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Creditdata:

List of Movies
Die Leute von Stiege 5 // 2012
Erdbeerland // 2012
Holz einräumen // 2014


 
full text search:
Movies Persons

Suche nach Filmen
Suche nach Personen
 
 
Credits
Simon Spitzer    

Born:1988 in Austria

Born in Vienna on October 25, 1988. After finishing a Waldorfschool, he was accepted for the director´s class of Peter Patzak at the Filmakademie of Vienna in 2008. Since then collaborations on several short films.


Filmographie
Die Leute von Stiege 5 2012
Bruder und Schwester 2010
Das Kleid 2009
Töchterstimmen 2009
Der zerbrochene Spiegel 2008
Eine Zugfahrt 2008
Wo die Giganten stehn 2007
Briefgeheimnis 2007
Herbst 2005
Zwei Wege 2003



   
  filmvideo.at // applied on